08 mai 2006

Formann vs. leder


Som dere sikkert har skjønt er jeg ikke akkurat blodfan av Frp. Etter å ha fulgt jubelfesten de siste dagene i anledning Kong Carls (sjå lekkerbisken til venstre) avgang, er det med vantro jeg merker meg at stupiditeten ingen ende vil ta.

Siv Jensen vil ikke være leder, men formann. Hvorfor er dette så provoserende? Fordi, selv om vi lever i 2006 later Siv Jensen til å tro at det er helt greit med kjønnsdiskriminering. Til og med av seg selv. Hvordan skal man egentlig tolke dette utspillet? Vil Siv Jensen egentlig være en mann? Er det Sigvart Jensen som egentlig vil ut? Hele opplegget lukter surmaga Frp-noia: vi er grasrota og folket, og grasrota og folket synes det er jåleri å kalle seg leder i stedet for formann. Ergo må Siv Jensen (som er dame) kalle seg formann.

På undersøkelser foretatt angående Frp-velgere leser de: VG og Se og Hør, drar på campingferie og til Spania (der de frekke spanjolene er så ille dårlige i norsk) og drar på svenskehandel.
Nå ligger Frp å vaker på 30 % oppslutning. Det er så trist, så trist. Frp påstår de bygger sin politikk rundt respekt for enkeltindividet. Deres definisjon på dette er et utslag av egomania som ikke ligner noenting. ME ME ME. Jeg vil ha billig røyk, billig sprit, jeg hater alle som ikke er som meg selv og spiser bacon til frokost hver jævla dag fordi jeg har vært i Sverige og kjøpt billig kjøtt. I følge analysene har Frp tilnærmet seg sentrum av norsk politikk og de stjeler flest velgere fra AP. Frp ved makta er min private versjon av helvette:

4 felts motorveier herfra og til evigheten.
Ingen som bedriver kultur eller lignende skal få penger til hobbyen sin.
Hermetisk lukkede grenser. Alle bør få hjelp der de tross alt bor.
Bistand kuttes.
Carl eller Siv som statsminister?????????????????????????????? (Sjå lekkerbisken igjen).

Det kan ikke sies for ofte: Grillski for President.

4 kommentarer:

Den tenksomme Vraslosken sa...

Det har nettopp vaert Local Election her borte.

Jeg er glad det omsider er over.

Det er fint aa slippe aa bli utsatt for de aggressive kampanjene, bilene som kjoerte ned gata mens det ble ropt slagord (VOTE CONSERVATIVE! VOTE LABOUR!), pluss folkene i dress som troppa opp paa doera mi. Artig samtale? Nei.

Men utfallet av det hele var ganske tragisk.

BNP, British National Party, eller THE RACIST PARTY, som de burde kalle seg, var utrolig naerme aa vinne hele konkurransen i denne byen. De kontrollerer naa i prinsippet bystyret, i en by med utrolig mange etniske minoriteter. Det skal ikke vaere mulig, men det er visst det.

Jeg vet ikke hva jeg skal si, men deg som President ville nok ha vaert bedre.

Selv om du mangler lokalkunnskaper.

Anonym sa...

L is for Labour, L is for lice.

Grillski sa...

L is for lice? Lus? Ka farsken, det var litt av et slogan får en si. Frp is for Fart Racist Party. Og sånn kan man holde på i evigheter.

Er de like agressive som Jehovas vitner altså? Som å få "Tabloid" på dørstokken, meget ubehagelig tanke.

Den tenksomme Vraslosken sa...

Jeg tror du kan forestille deg hvordan disse BNP-folkene er.

Glatte folk i dress som presser en glorete flyer med propoganda ned i postkassa di i det du aapner doera.

De kommer gjerne kommer inn i huset ditt om de faar anledning, de vil gjerne overbevise deg om at utlendinger er bad news og at du betaler aaaaaaaaalt for mye skatt.

Jeg spilte med en liten stund, det var litt interessant. Men til slutt ble det jo litt for mye, rett og slett.

"Ok. But me Norwegian, man. No can vote."

Jeg kan vel i det minste si at jeg kasta bort litt av tida deres.

Andreas 1 - Racist Bastards 0