07 januar 2007

Den sjokkerende sannheten om hjernen min

Jeg har tatt en test på nettet for å sjekke hvilket "kjønn" hjernen min har. Sjokkerende nok bruker jeg hjernen min som en mann. Jasså gitt. Det som kanskje var den største suprisen var at jeg fikk toppscore i den delen av testen der man skulle visualisere objekter i andre vinkler (prøv!). Og kjære BBC, jeg er ikke ingeniør altså. På den store hjerneskalaen var spennet 1oo-o på den feminine hjernesiden og 0-100 mannehjernesiden. Gjennomsnitt for kvinner var 50 på damehjernesiden og for menn 50 på mannehjernesiden (ok så suger jeg i å forklare, jeg ville ha blitt en søkkisøkki lærer). Hvorfor jeg havnet på 25 på mannehjernesiden er ikke godt å si. Kanskje fordi det ifølge testen var vanlig at menn har lengre ringfingre enn pekefingre og at dette skyldes testosterontilførsel under svangerskapet. Så fint da at jeg har mannefingre da. Æsj.

Konklusjonen er altså at jeg er en mann fanget i en kvinnekropp. Tootsie eat your heart out.

2 kommentarer:

Polarprinsessa sa...

Æ havne på midten. Der har du mæ. På null. Mellom kvinnehjerne og mannehjerne. Det mest oppsiktsvekkende resultatet, bortsett fra full score på vinkeloppgaven og øyeoppgaven, e en score på utrolige 1 av 20 på systematisering. Og at æ tok feil av høyre og venstre da æ skulle fortelle hvilken tommel som va øverst. Det e ikkje første gangen det skjer. Det va frustreranes på kjøreskolen, huske æ. -Ta til venstre. Æ sa VENSTRE! jajaja...

Grillski sa...

H he ehheheheh! Utrolig artig med sånne testa altså. Vi har tydeligvis valgt feil her i livet, det var ingeniøra vi skulle ha blitt ja.