27 mars 2007

Dagens lille reklame

I min jobb som bokpusher, dukker det stadig opp godbiter i innboksen min. En av favorittene det siste året er alle mailene fra forlaget Indre Ledelse. Og ja, det er like shady som det høres ut som...

3 kommentarer:

Den tenksomme Vraslosken sa...

Indre lidelse, mere.

Hva kan vi laere av Diana?

- Sorry freaks, ikke mye aa hente der. Det eneste dere kan laere av Diana, er at det er farlig aa fokke med det britiske kongehuset.

Grillski sa...

Jeg har for ikke lenge siden sett en RYSTENDE realistisk "dokumentar" om kornsirkler. Jeg blir helt svett altså. La de engelske lads på landsbygda dope/drikke og kose seg med å tråkke rundt og lage finurlige mønstre som de har programmert på dataen sin. I åkeren.

Hva sier de egentlig om dette fenomenet i din del av verden Vraslosk? Siden det er på den engelske landsbygda at dette foregår i stor skala?

Den tenksomme Vraslosken sa...

Kornsirkler vet jeg veldig lite om. Avisene paa landsbygda snakker ikke saa mye om kornsirkler, de snakker saa mye som de toer om damer, fotball og sladder. Kornsirkler ville definitivt vaert mye bedre.

Men naar det kommer til overstadig berusa engelske lads og lassies fra landsbygda, viser jeg til bloggen min, posten WHITMORE REANS GAZETTE GOES TABLOID.