31 januar 2006

Chuck Norris nytt

Alle som har hatt kabeltv over lengre tid har et forhold til Chuck Norris, enten de vil eller ei. Når valget står mellom pausebildet og "Walker, Texas Ranger" sier det seg selv hva man går for.

Som den snyltegjesten jeg er, videreformidler jeg noen helt fantastiske "random news" om verdens hardeste mann; nettopp vår mann på nattetid: Chuck Norris. En höjdare er: "Chuck Norris sleeps with a night light. Not because Chuck Norris is afraid of the dark, but the dark is afraid of Chuck Norris."

4 kommentarer:

Polarprinsessa sa...

Per 1. januar hadde 760 kvinner Gøril som eneste fornavn, mens totalt 966 kvinner hadde Gøril et sted i navnet sitt. Du har faktisk et sjeldent navn.

Grillski sa...

I tillegg bor alle nord for Trøndelag, det oppdaget jeg da jeg bodde i Lillehammer. For å sitere den salige Steinar Skåden (husvert): flott navn Jøril!

Polarprinsessa sa...

Hehe... Æ fortsette jakten på effekta med navnet ditt på. Kopp, nøkkelring, klistremerka... det må da finnes nåkka for dokker også.

Grillski sa...

Tenk hvor få det er på verdensbasis! Jeg prøvde å få T Diddy til å regne det ut for meg, men han er bare en vrang trønder.