23 januar 2006

The Six Deegres of Kevin Bacon

Det finnes en teori som kalles The Six Degrees of Kevin Bacon. Kort fortalt går den ut på at det er seks ledd mellom alle skuespillere og Kevin Bacon (da han på dette tidspunktet befant seg midt i underholdningssuppa). Dette er en gammel teori, men her er den stjernespekkede Grillskiversjonen: Grillski, den femte Beatle.

Mitt søskenbarn er gift med ei japansk dame der en av hennes foreldre er tremenningen (eller var det fjerdemenning?) til Yoko Ono. Det vil si at kona til søskenbarnet mitt er fjerdemenning (eller seksmenning?) til Sean Lennon. Altså: om søskenbarnet mitt og kona hans får barn, vil jeg være i slekt med en person som både er i slekt med Yoko Ono og ikke minst John Lennon! PHU!

Dette er jo sprengstoff! Dette betyr bare en ting, Beatles kan endelig gjenforenes! Sean Lennon på vokal og leadguitar, Ringo (som er omtrent like dårlig som meg) på trommer, Paul M. (gitar han og? Jeg husker virkelig ikke) og Grillskil på triangel.

4 kommentarer:

Polarprinsessa sa...

Æ kan stå i bakgrunnen og spille tamburin. Det gjorde æ med vekslanes hell på Garage-jammen en fuktig søndag. Ilag med et slags band. Æ slo tamburinen så hardt mot låret så mange ganga i løpet av opptredenen at låret mitt va mørkeblått i dagevis etterpå.

Polarprinsessa sa...

Og så sto æ vel kanskje ikke akkurat heilt i bakgrunnen. Ihvertfall ikke på langt nær langt nok bak.

Grillski sa...

Et syn for guder tenker jeg! Jeg kjenner jeg angrer på at jeg ikke var der og beskuet det hele.

LINN fra klar himmel sa...

Altså... Mener du at det kan hende at det bare er seks ledd mellom meg og Kurt Nilsen? Mellom meg og Jan Fredrik Karlsen? Mellom meg og Camilla Bjørn? Mellom meg og Kai Reidar Eriksen? Mellom meg og Oluf? Mellom meg og Dan Børge? Mellom meg og Dorthe Skappel? Mellom meg og Toppen Bech? Mellom meg og Tor Milde? Mellom meg og Morten Harket?

Oj!