21 februar 2006

Da illusjonene brast

Etter plagsomt mange etterlysninger fra min trofaste venn Polarprinsessa, har jeg måttet fikset litt på egobusteren min. Fordi det er ikke bare å ha en teller som teller hver gang en eller annen er og sjekker ut mine velvalgte ord. Neida. Man må differansiere mellom gud og kvermann, og unike brukere (gjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesp). Vel, vil dere ha kalde facts, skal dere få det:

Norway
112 (74.67%)
United Kingdom
29 (19.33%)
United States
4 (2.67%)
Hungary
2 (1.33%)
France
1 (0.67%)
Germany
1 (0.67%)
Netherlands
1 (0.67%)

Jeg må si det var et større internasjonalt spekter enn jeg trodde. Fra og med nu skal min teller telle de forskjellige brukerne, ikke bare at jeg selv klikker meg inn i tide og utide.

Ps. Jeg har hatt et sosialt gjennombrudd på lørdag. Jeg har etter 7 (syv) måneder vært på min første fest hjemme hos noen. 7 måneder er sikker like mye som 40 hundeår. Minst. Når man er på fest, blir man ofte invitert på nye fester. Derfor skal jeg på karneval nå lørdag. Føler at det er litt tvangstrøye å kle seg ut på fest, men jeg er en good sport. Tror jeg skal bryte ut av mitt vanlige fargerike mønster å kle meg i helsvart og si at jeg er en Ninja. Oh lord. Noen forslag på utkledning som ikke krever for mye forarbeid?

7 kommentarer:

Den tenksomme Vraslosken sa...

Fascinerende. Her en min statistikk:

Det er et moenster her, som i din. Synd at datamaskiner skifter IP. Grunnen til americanosene er .com-adressa til Blogspot.

United Kingdom 82 (48.81%)
Norway 43 (25.60%)
United States 27 (16.07%)
Canada 5 (2.98%)
Chile 2 (1.19%)
Denmark 2 (1.19%)
Portugal2 (1.19%)
Poland 1 (0.60%)
Mexico 1 (0.60%)
France 1 (0.60%)
Belgium 1 (0.60%)
Argentina 1 (0.60%)

Grillski sa...

Wow! Din statistikk var mye mer internasjonal enn min! Som den lille kolonotilhengeren jeg er, er det kun nazipunks fra Europa som sjekker ut meg. Og de kan sikkert ikke norsk en gang!

Grillski sa...

Når jeg tenker meg om er det sikkert like greit. At de ikke kan norsk altså.

Polarprinsessa sa...

Du kan kle dæ ut som glamrocker, og håpe at du ikkje blir forveksla med ei russisk prostituert. Dropp de falske neglan, bruk heller tid på å tupere håret skikkelig. Kjøp gjerne hårsprayen på Nille.

Grillski sa...

He he. Tanken slo meg, men det er alt alt for mye arbeid. Dessuten har jeg ikke langt nok hår for å få ekte krus. Tror kanskje også det kan dukke opp en russer eller to på karnevalet, og da vil man vel ikke virke støtende! Spørs kanskje litt hvilket selvbilde russere har; i dag skal jeg ta på meg russerhore klærne?

LINN fra klar himmel sa...

Kanskje du kan kle deg ut som en curlingspiller? Som Dordi eller Pål Trulsen?

Grillski sa...

He he. Føler at jeg har litt stilen til denne Trulsen fyren inne allerede. Du er forresten merkelig opptatt av curling! Det er snart over nå og du vil få hvile atter en gang.