07 februar 2006

Opp i røyk?

Du du du, sa'kke du at du, ikke digga sigaretter? Yeah that's true.

Jeg har følgende eksperiment på gang: jeg skal gradvis slutte å røyke uten å lage noe oppstuss om det. Tanken er at jeg en dag skal våkne opp å være ikke-røyker, som om ingenting har skjedd. I ca 6 måneder har jeg røykt ca 2-3 røyk om dagen, pluss litt (ok, gang det med 10) i festlige lag (herregud, jeg høres virkelig ut som en pensjonist av og til). Dette vil si at jeg sakte men sikkert har blitt en minimumsrøyker. Skrittet fra få til ingen har så langt virket uoverkommelig. Det eneste problemet er egentlig at jeg ikke vil slutte å røyke! Ja ja ja, alle røykere vet at det er farlig og alt det der, men det er jo så godt! I need my fix.

Men om jeg nå skulle våkne i morgen og faktisk være en ikke-røyker lover jeg å rapportere fra den andre siden.

2 kommentarer:

Polarprinsessa sa...

Jeg har hørt om ei bok som heter Endelig ikke-røyker. Hvis man leser den boka, så blir man ikke-røyker. Men det er viktig at man ikke slutter å røyke før man har lest boka. Da virker den nemlig ikke.

Grillski sa...

Har hørt om den lefsa der ja. En gang ville pappa prakke på meg en pakke med røykelykkepiller som han hadde kjøpt på salg. Man måtte oppsøke lege først og greier. Det er alt for komplisert! Alle sier at jeg må ville det, phø! Det skal bare skje. Ye ye.