09 februar 2006

Plastic fantastic

Jeg ser på meg selv som en sindig person (alt er relativt), men det er en ting som skremmer vannet av meg: silikonpupper! Jeg er livredd silikonpupper. Sprekkferdige ballonger. Pffffffffffffffffff. Oj, jeg gikk på en spiker. I puppehøyde. Skjer hele tiden.

Klart jeg skjønner logikken bak en silikonpupp; hjelp jeg har ingen pupper og livet mitt er et helvette, å sjå de enorme puppan jeg plutselig har, livet mitt er herlig. Dessverre er samfunnet vårt besatt av pupper. Man kan faktisk selge hva som helst bare man sniker inn en pupp. Pupp er storpolitikk og religion. En pupp kan velte fjell.

Vern om din pupp!

8 kommentarer:

Den tenksomme Vraslosken sa...

Min puppekommentar:

The Suns side 3-dame i dag heter Ellen, hun er fra Liverpool og er engstelig paa grunn av terroranslag rundt omkring i verden. Hun er ogsaa lei seg paa grunn av Wally, The Thames Whale.

LINN fra klar himmel sa...

Jeg kan ikke komme på en eneste med silikon som jeg hadde sørget over at puppen(e) hadde blitt spregt og sagt pfffffffff.

Så jeg er ikke redd silikon før noen jeg liker godt skaffer seg det.

Grillski sa...

Ok da, jeg innrømmer at jeg aldri har sett noen silikonpuppær på nært hold (tror jeg). Tror generelt jeg bare er litt lei av puppefiksering. Et lite spørsmål til den tenkende V: hvorfor leser du egentlig The Sun? Synes du stadig referer til side-3 piker. Ellen har uansett et poeng, det er grunn til bekymring.

Den tenksomme Vraslosken sa...

Jeg leser mange aviser, det er viktig for aa henge med medievirkeligheta her borte, man regner med at 8-9 millioner briter leser The Sun daglig, selv om den er en populistisk, hoeyrevridd dorull av en avis er den opinionsdannende.

Jeg leser den ikke daglig, men av og til. Og det tar ikke lang tid. Ikke saa mye aa lese, egentlig. Men mange fine bilder! Jeg har jo bladd lynkjapt forbi noen side 3-damer, og i gaar la jeg merke til at Ellen ogsaa var lei seg pa grunn av Wally.

Synes bare det var rart. Ellen er nok ikke den som er mest oppdatert, jeg tror ikke du skal legge saa mye vekt paa hennes bekymring. Jeg mistenker henne for egentlig aa gi helt faen.

Grillski sa...

Søstra mi tvingte meg en gang til å se hele Miss World (eller Miss Nokka) fordi de hadde sydd kjolen til den lokale Senja skjønnheten som deltok det året. Jeg mener at folk som lever av sin skjønnhet bør få slippe å uttale seg i tide og utide. Uansett, det som viste seg å bli höjdaren i dette showet var da en miss snubla og datt på pompa. Da lodde vi godt. Ikke kom her å si at å skli på bananskall ikke er humor!

Polarprinsessa sa...

Pfffffff.... Vi husker alle nå avdøde Miss Airbag som hadde verdens største pupper før hun for få år siden måtte legge på røret pga nerver, sprit og kokain. Tre liter i hver pupp. Miss Airbag reiste verden rundt med tog, fordi puppene ikke tålte lufttrykket oppe i et fly. Ho levde av å vise frem ballongene sine. Iet åpenhjertig intervju fortalte Miss Airbag at ho hver natt drømte at noen stakk ei nål i ballongene sånn at de sprakk. Pfffffff....

For øvrig har jeg sett silikonpupper på nært hold, fordi ho som hadde fått dem var så stolt at ho insisterte på å vise dem frem. De var svært runde. Ikke så store som Miss Airbag sine, men absolutt litt ballong-aktig.

Grillski sa...

Tre liter: altså 6 halvlitere med øl i hver pupp. Det er jo....litt.

Polarprinsessa sa...

Ja. Hodet hennes var mindre enn puppen.