12 februar 2006

Vi har sosialisert!

Det er helt utrolig. Vi har hatt vårt første besøk av ikke-slekt i vår ringe bolig i Bossekop. For en herlig følelse å by på kaffe og se en film sammen med andre mennesker! Jeg hadde nesten glemt hvordan det var. Etter 7 måneder her i det kalde nord har jeg ikke blitt invitert hjem til et eneste menneske. Hva faen gjør jeg her egentlig? For første gang i mitt liv har jeg ingen venner. Det er bare en ting å gjøre, jobbe sånn passe lenge, bli smelt på tjukka og kom seg for helvette bort her i fra! Må bare ha en ferie først.

9 kommentarer:

Polarprinsessa sa...

Tok du dæ en lykke-sigg da du fikk besøk?

Den tenksomme Vraslosken sa...

Hei, det der en saann jukse-teller, den teller hver gang side loader!

Grillski sa...

Jeg har ikke røkt en sigg på 6 fager og jeg er i ferd med å gå i frø. Har aldri prøvd å slutte før, tenkte en cold turkey skulle gjøre susen. Og til deg tenksomme: ka farsken? Trur du jeg aner hvilken teller dette dreier seg om? Den bare er der ;) Sa jeg at jeg er sinnsykt irritabel også?

Den tenksomme Vraslosken sa...

Du har min fulle sympati, Grillksi. Selv roeyker jeg noe dritt som heter Mayfair, det er billige sigaretter som smaker drit. Hard work and faith!

Men den telleren din, du kan justere om den skal telle IP (Internet position) som vil gi deg en indikator over hvor mange datamskiner som har sett sida di, eller slik den staar innstilt naa, antall treff, som teller hver gang sida reloader, inkludert hver gang du er der inne selv.

Bare et tips! Artig med statistikk.

Grillski sa...

BU HU! Det ser jo mye bedre ut at det bare tikker inn med fans. Er redd for at telleren går i stå om jeg gjør som du sier. He he. Snakk om å ville leve i en illusjon. Skal prøve å fikse den, spørs om det går siden jeg lider av det kjente datanullviruset.

LINN fra klar himmel sa...

Altså, jeg vet jo at dette er et litt eksistensielt spørsmål, men jeg spør likevel:

Hvorfor i all verden er du der egentlig (nå er jo delfinalen i Grand Prix over og alt)?

Grillski sa...

Samfunnet har skylda! Jeg har som kjent et helt ubrukelig hovedfag i filmvitenskap. Etter levert HF, jobba jeg midlertidig i Narvesen i påvente av den STORE FEITE DRØMMEJOBBEN. Ups, den lot vente på seg gitt. Da Alta ringte og sa hallo, vil du ha jobb eller, var jeg så desperat at jeg svarte ja. Og nå er jeg stucked her ei stund. Men jeg skal ikke svartmale alt: det er billig å bo og strøm er billig (betalte 500 for 2 mnd strøm, inkludert nettleie). Dvs: Finnmark er subsidiert opp til haka. Jeg får bla kuttet 25000 rett av studielånet mitt i året.

Som du ser: kun økonomiske grunner til at jeg bor her. Dessuten skal jeg kapre drømmejobben etter at jeg har fått jobba litt her. Bare et par år igjen til TOTAL WORLD DOMINATION!

LINN fra klar himmel sa...

Hva? Kan jeg bo i Finnmark i fire år og så er studielånet mitt vekk i en sekk?

Kan vi ikke bare LATE som om jeg bor der? Jeg kan ha folkeregistrert adresse hos deg?

Grillski sa...

Okei, må avglorifisere oppholdet her i gokk litt da. Man får 10% av lånet sitt ettergitt i året, inntil 25000,-! I mitt tilfelle vil jeg få bort 50000 på et år, deretter blir det mindre. Men det er snakk om en del pæng læll sjø! Jeg inviterer alle som vil til å ha bostedsadresse hos meg.