08 februar 2006

Røyksignaler


Host host harrrrk..
Nå som jeg er ikke-røyker (tok bare en dag gitt) føler jeg meg so fresh and so clean.

Om jeg ikke hadde stoppet i tide, hadde jeg måttet gjøre som denne deilige saken. Nemlig fikset litt på rosinkinna og kanskje snurpa litt i nota bak, bare sånn for sikkerhets skyld.
Imagemessig var det blitt et helvette å være røyker. Jeg følte meg så skyldig med en dampende sigg i min skrukkete munnvik. Alt dette er nå over og jeg er endelig fri! Free, free at last.

6 kommentarer:

Grillski sa...

Siden det er INGEN som bryr seg om helsa mi, må jeg kommentere dette selv (djiiiis kor meta!). Jeg har nå ikke smakt røykt siden tirsdag (et stort skritt for meg, menneskeheten bryr seg ikke). Jeg har røykt i ca 15 år (halve livet som røyker!!), kanksje det har tatt slutt? Jeg føler meg ikke akkurat supermotivert, og prøver derfor Grillskimetoden først. Den går som kjent ut på at man bare våkner en dag og er plutselig ikke-røyker. Ikke noe oppstyr. Jeg har enda ikke vært utsatt for noen store prøvelser som f.eks. alkohol og fest. Jeg føler meg helt ok, bare litt småklam og jævlig irritert. Det er bare småtteri.

Den tenksomme Vraslosken sa...

Grillski, jeg vet ikke helt om jeg burde konsulteres her, siden jeg lett roeyker en pakke om dagen.

La meg bare si at Grillskimetoden heter Den Tenksomme Vrasloskmetoden i Whitmore Reans, og er utproevd opptil flere ganger.

Cold turkey er ikke lett, men jeg oensker deg lykke til. Drikk masse vann. Og keep busy.

Grillski sa...

Ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok. Kor agalaus kan man bli??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Grillski sa...

3 dager uten nikotin.

Den tenksomme Vraslosken sa...

Hard work and faith!

Grillski sa...

Phu, 4 dagen. Jeg har seriøse nikotinabstinenser. Hele kroppen min skriker etter en sigarett!!!!! Hvorfor gjør jeg dette mot meg selv?