01 mars 2006

Sjekkhera!

Jeg innrømmer at jeg er en dårlig nettiker. Av en eller annen grunn blir jeg sjalu på folk som alltid har et eller annet kult å melde fra nettverden. Dette er altså mitt første bidrag til dette. Sjekk ut hysteriske The Camel Toe Report. Ikke spør hvordan jeg kom over denne.

4 kommentarer:

LINN fra klar himmel sa...

Eh, du Grillski? Mennesker som bor nord for Trømsø kan ikke vente i seks dager med å oppdatere bloggen sin. Leserne kan bli skikkelig redde og helt fra seg, skal jeg si deg.

Hva har skjedd? Har du blitt spist av en isbjørn? Blir du kjørt i pulk av en russisk hallik? Har du trynt'an på snøscooter? Har du sleiket på en jernstang utendørs og satt fast tungen eller leppen og nå kommer du ikke løs igjen? Har du feilkonstruert en iglo og glemt å lage dør? Har internettkablen i Bossekop frosset? Har du brukket begge skiene? Har du mistet trugene? Leter du etter vottene dine?

Om ikke annet, kan du i alle fall skrive: "Jeg lever, men jeg har ikke skrivefantasi."

Grillski sa...

Plutselig hadde jeg et etterlengta sosialt liv (vi hang på hjørnet av en lavvo å joika til langt på natt). Da glemte jeg alt som hette teknologi (jeg har også blitt same siden sist, noe jeg også måtte kjenne litt på). Men takk for omtanken!

LINN fra klar himmel sa...

Har de ikke bredbånd i lavvoene der oppe????

Grillski sa...

Joikens bedøvende kraft la seg over mine urbane tendenser og for en gangs skyld var jeg ikke på nett en hel helg! Jeg hadde nok med å finni mæ sjæl.