05 juni 2006

666, Number of the Beast...

«Ingen skal kunne kjøpe eller selge, uten den som har merket: villdyrets navn eller dets navns tall. Her er det visdommen kommer inn: La den som har forstand, regne ut villdyrets tall, for det er et menneskes tall; og dets tall er seks hundre og sekstiseks.» — Åpenbaringen 13: 17, 18.


Noe som jeg og resten av verden er veldig opptatt av akkurat nå, er at førstkommende tirsdag har den magiske datoen er 06.06.06. I følge diverse konspirasjonsteorier er denne datoen et typisk tilfelle av "tilfeldig? neppe!"-syndromet. Jeg derimot kaller det dette århundrets største kosmiske spøk. Æ HÆ!

Hvem fant egentlig på hvilket år vi befinner oss i? Skal bare alt etter Jesusbarnets intro telle? Jeg synes det nesten er litt frekt. Veldig mye "se på meg, jeg er Jesus, me me me". Eller oppfattes det litt smigrende? "Vi er nå 31 år etter Grillskis fødsel".

Hvor var jeg. Etter at "Da Vinci koden" spredde seg som spanskesyken (hei... err'u sugen på litt Kristusaction eller?) kan folk tydeligvis ikke få nok av alle mulige konspirasjonsteorier. Oh la la. En høyere dimensjon bla bla.

Jeg lurer på hvordan det er å være Jehovas vitne. På dommens dag er det kun plass til 177.000 heldige sjeler som skal få leve (?) lykkelige i sus og i dus i himmelen/og eller paradis (hva er egentlig forskjellen på størrelsene "Himmelen" og "Paradis"?). De gangene jeg har lest "Vakttårnet" har jeg alltid tenkt at jeg er glad jeg ikke skal til Jehovas lykkerike. Menneskene som befolker paradis ser alle ut som Kjell Magne Bondevik på prozac (no pun intended). Tror til og med jeg har sett en enhjørning der.
Litt som å bo i et Barbie-slott.

6 kommentarer:

Grillski sa...

Vet ikke om det hadde med det faktum å gjøre at det har vært langhelg, eller at det er 06.06.06 i dag, for å komme seg opp i morrest var jævlig vanskelig!

Gamle teorier sier at det var keiser Nero (altså Cæsar Nero)som var "Beistet". De fleste alfabet har tallverdier, og keiser Nero hadde tilsammen tallet 666 på armensk! Og hvem var keiser Nero? Han drev bare litt kristenforfølgelse i sin tid. Pytt pytt, nøye'a?

Ha en fortreffelig mørkets dag!

Polarprinsessa sa...

Vi bodde i Nordre Skogvei 66. På et loppemarked fant vi et 6-tall til å henge på veggen som var NØYAKTIG LIKT de to 6-tallene som hang der fra før. (Tilfeldig? NEPPE. )Planen var å henge opp det tredje 6-tallet og se hva som da ville skje. Jeg tror det aldri ble gjort fordi ingen turte.

Grillski sa...

Livet er fullt av "Tilfeldig? Neppe!" hendelser. Da jeg jobbet i Trondheim sentrum etter bybrannen (for 3, 4 år siden) var det en amerikaner som kom inn og kunne fortelle meg denne "Tilfeldig? Neppe!" historien.

Da uteplassene News og Ricks brant ned til grunnen, var det ei klokke utenfor som stoppet (naturlig nok siden den ble spylt ned av brannslukkevann og da frøs til is). Denne amerikaneren kunne fortelle meg med stor innlevelse at klokka hadde stoppet nøyaktig på samme tidspunkt som da det ANDRE flyet kræsja inn i TT i New York et par år tidligere. TILFELDIG? NEPPE!

Grillski sa...

Jeg føler at enda en "tilfeldig? Neppe!"-story presser seg på.

For tusen år siden da jeg var på ferie i 1 måned (interrail) og i samme slengen flytta ut fra der jeg bodde i Tromsø skjedde denne lille morsomme kosmiske tilfeldigneppeheten. Da jeg flyttet ut, flyttet det en person som het akkurat det samme som meg inn i samme kåk! Siden jeg var på ferie uten mobiltelefon (steinalderen) og kun sendte postkort (jeg ringte ikke hjem en eneste gang), var pappa rimelig svett da jeg kom hjem. Han hadde fått masse lumsk post til meg fra diverse kreditorselskaper. "Ka i #%¤&&¤"#¤% har du funnet på no?" Han trodde de villeste ting. Vi skjønte ingenting helt til denne personen ringte meg og var på gråten. Hun var truet av inkasso alle veier pga av at Posten ikke skjønte noenting. Tilfeldig??? NEPPE!

Anonym sa...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anonym sa...

I find some information here.