01 juni 2006

Gla' sak

Mulig dere vil beskylde meg for å drive heksejakt på FrP (bare vent til det blir valg igjen!!), men i dagens politiske klima er det tvingende nødvendig. Heldigvis er siste nytt at FrP stuper nedover på meningsmålingene (eller som min lærer i metode så vakkert sa det: "statistikk er bare et annet ord for løgn"). Som om dette ikke er nok, hadde FrP's egen smørbukk; Per Sandberg, store problemer med å trekke tilhørere da han gjestet Alta nylig. Jeg sakser fra Altaposten:

"Med partiets medieyndling, Per Sandberg, som trekkplaster skulle Frp fylle møtelokalet på Rica Hotell. I stedet ble Sandberg møtt av en sal med tomme stoler og en handfull fra det lokale partiapparat.(...) Da Sandberg startet sitt politiske foredrag var den innerste krets i Frp-menigheten, og et par sjeler i den ytre heiegjeng, på plass. Plusser vi på med en lyttende journalist, en aggressiv lokal representant fra Kystpartiet og aktiv leserinnleggsdebattant med fortid i KrF (kanskje har han også en framtid i KrF), har vi beskrevet hele folkemøtet."

Dette varmet! Det er kanskje håp for Alta likevel?!?

5 kommentarer:

Den tenksomme Vraslosken sa...

Det er klart det er håp for Alta! Hvor gammel er byen, forresten?

Men FRP-folk finnes det altså ikke håp for. Jeg ser jo at de fortsatt er noen ignorante og irriterende WANKERS. Jeg foreslår skuddpremie.

Grillski sa...

Jeg vet egentlig null om Alta. Bortsett fra at drt var to kommuner en gang i tida, Alta ble storkommune, og dermed konstruerte de det styggeste sentrumet nord for Otta. Ulikt de fleste plasser i Nord, liker ikke Altafolk flest havet. De flykter fra havet og søker mot vidda og elva.

Ang. skuddpremie. Jeg er helt med på den altså. Det er bare å følge med på såpeopraen som ruller for tida. Den mellom Carl, UDI, Siv og Erna. En dag skal folket være på fornavn med meg.

Ingen skal beskylde meg for å være storkvinnegal!

Grillski sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Anonym sa...

I find some information here.