30 august 2006

Jesusmote

Som dere sikker har skjønt er jeg ikke akkurat religiøs, faktisk det motsatte. Når man er en ikke-troende som meg, er det lett å bli oppfattet som en respektløs faen som tråkker på andre sin tro. Dette vil jeg på det sterkeste avkrefte og som dere ser på bildet har jeg nå anskaffet meg Jesus stæsj (Jeeeeeesøss, Heeeee løøøøøøvs me).

Bææææææært. FEIL FEILOG ATTER FEIL.

Her på Bossekop er det et mangfold av butikker. Også en kristen sybutikk. Som fronter alt fra oppbyggelig litteratur (man får hår i hendene av å onanere) til kristne feriereiser (ja det er faktisk en sybutikk). Veldig viktig at alle på campingen på Otta er kristne. Ellers vet man aldri hva som kan skje.

Uansett. Som en god kristen sybutikk, pusher de også masse fint fint Jesus-stæsj til kidsa. Selv om jeg ikke akkurat er noen nykonfirmant, føler jeg at jeg er midt i målgruppa. Denne butikken er en gullgruve for alle oss som elsker å mobbe de kristne. Jeg innrømmer at det var litt flaut å kjøpe dette flæshye nøkkelbåndet. Det var en meget hyggelig og meget kristen (ja jeg så det på han) mann som ble så glad så glad da jeg (ulv i fåreklær) handlet hos han/Han (Guds disippel). Jeg så håpet i øynene hans. En av gjengen.

Men neida, jeg var bare en helt vanlig Jesus-jukser.

Ellers kan jeg melde om mye bra Jesus-stæsj på nett. Prøv f.eks. kle på JesusPosted by Picasa

4 kommentarer:

Grillski sa...

Er det virkelig bare meg som synes at det er moro å tøyse litt med Jesus? Blasfemi hi hi? Ikke det nei.

Knut sa...

Neida! Blasfemi er alltid moro ;) Men synes ansiktsuttrykket ditt var enda morsommere!!! Sinna eller?!

Grillski sa...

Sinna på Jesus... Takk Biotechnut, din støtte i denne vanskelige tiden varmet!

Anonym sa...

Det er ikke så hyggelig å se at dere mobber bestekameraten min!!