29 november 2006

Det er offisielt

Den 25. november var det slutt på morroa. Da var sola offisielt borte og den kommer ikke tilbake før 17. januar. Det sorte hullet begynner å bli påtrengende sort allerede nå (det har jo vært mørkt en stund).

Mørkt når man står opp, mørkt når man kommer hjem.

Jeg synes ikke det er ille i seg selv med mørketid, men man blir så helvettes trøtt! Det er rett og slett et helvette å komme seg opp om morran. Men det er det egentlig uansett.

Men det aller beste med mørketida er når sola kommer tilbake! For de som ikke har opplevd det, er det en rus den første tida. Da jeg og Polarprinsessa gikk på videregående, pleide vi å skulke når sola kom tilbake, satt ute i kulda, smugrøyka og så på sola. Glory days.

Det nærmer seg jul igjen. Jeg lover å ta bilde av verdens sykeste juletre som selvsagt befinner seg inne i Alta storsenter. Ja ja, smaken er som baken osv. Smaken er i baken spør du meg.

2 kommentarer:

Polarprinsessa sa...

Vi skulka BARE da sola kom tilbake, hehe:D

Grillski sa...

Aldri matte eller naturfag. Og i hvertfall ikke tysk. Aldri. Aldri skulket vi for å sitte på Maxi- kafeen for å røyke og henge med de arbeidsledige og drikke syv kopper kaffe for the price of one. Aldri.