16 februar 2007

Nei nei og atter nei

OL til Tromsø i 2018? For en vits! Kan ikke bare de glade OL-forkjempere innse hvilken stor rykende bæsj dette er.

La meg bare ramse opp:
-Ørten (jeg er for lat til å sjekke opp det nøyaktige tallet) ishaller innenfor en jævlig liten radius.
-Rasering av diverse fantastisk natur.
-Er OL-entusiastene klar over hvor FÅ mennesker som faktisk bor i Nord-Norge? Vi har ikke bruk for ørten (faen heller, kan ikke noen finne ut av dette snart??) ishaller, vi har bruk for skikkelige veier, helse, kultur osv. Faktisk alt annet enn ørten ishaller.

Kjære kjære OL-elsker (det er sikkert kjempemange som leser mitt vissvass som er nettopp det. OL-elsker altså). Vær så snill å tenk deg om. Noen gang vært i Lillehammer? Da jeg bodde der for endel år siden var Lillehamringene fortsatt høye som hus på OL-rusen. Dette innebar at de gikk rundt i nikkers. Som om ikke det var ille nok, ble det ramaskrik da kommunen ville bytte logoen på de offisielle papirene tilbake til Birkebeinersymbolet i stedet for de helvettes OL-ringene. Hvorfor? Fordi folk misforstår. De tror OL står for noe rent og godt, noe høyverdig fra en svunnen tid. Sannheten er at det er et ormebol av doping, penger og korrupsjon. Det er ikke mange år siden det var en stor debatt omkring alt snusket i OL land.

Sjekk ut hva den meget lokale lokalavisa Altaposten har å melde om den saken. Dette må være årets overskrift så langt: Samer på glattisen etter 2018.

Let my people go go.

Ingen kommentarer: