20 februar 2007

Sex og spillegalskapSiden jeg for øyeblikket opererer som bokpusher, detter det av og til en del rarieteter ned i postkassa. Som denne reklamen om den sprelske boka "Sex og spillegalskap".


I tillegg står dette på mentor om boka:

"Dette er en spennende bok om hva spillegalskap kan føre til for enkelte. Hovedpersonen i boken, Sigurd, gambler fra seg nesten alt. Gård og grunn kan komme på auksjon. Det blir skilsmisse og kona Eli begynner på et massasjeinstitutt i Oslo. Senere blir hun også hore der. Sigurd spiller på travbanene og på tipping uten å få de store premiene. Han drikker og "knekker" de jentene han kommer over. På Biri travbane blir han kjent ned en søt dame som han peiser på tjukken. -Da var det hans kone fikk nok. Sigurd hadde noen spillekamerater, og de lurte mye med spill. De ga en storfavoritt på Drammen travbane 2-3 bøtter vann like før start. De visste at dette tålte ikke hesten, og at den ville galoppere like etter start. De fikk da en brukbar V5-gevinst da de garderte opp dette løpet som hesten startet i. Ivar, som var en av spillekameratene, eide også en hest. Denne var også storfavoritt i et løp. Avisene skrev at hesten ikke kunne tape dette løpet. For Ivar som eide hesten, var det viktig at hesten ikke vant dette løpet, for da ville den få 20 meter tillegg i et annet løp hvor den skulle starte noe senere. -Dette løpet ville gi store premier. Guttene drev med mye juks og lureri som publikum ikke anta noe om. Sigurd overtok den store gården da faren døde. Nå solgte han svart det han kunne, både egg og kalkuner, kjøtt og alt annet han produserte. Han måtte skaffe seg spillepenger. I Skien var de på Klosterskogen travbane hvor de tok inn på Rica Ibsen hotell. En kjempefest med drikking og kvinnfolk på fredagskvelden. Sprit kjøpte Sigurd på Bjerkebanen og hos Roy som drev en restaurant i byen. Roy stod selv i døren og tok imot all covercharge og stakk pengene i egen lomme. Musikkutgiftene ble så betalt direkte fra kassa. Roy tjente store penger som han brukte til spill. Boken tar for seg mye juks som mange spillegale benytter seg av. Det ble drikking og sex når sjansene bød seg. Spillegale jenter var også med på det meste når de fikk seg noen drinker. Mange hjem forsvinner og ekteskap går i oppløsning. Men det finnes selvfølgelig også normale gamblere som spiller for det de har råd til, og ikke lar det gå ut over familie og hjem. En spennende bok som beskriver hvordan spillegalskap kan ødelegge en hel familie. Det er desverre også de som har tatt sitt eget liv."


Heia Sigurd og Eli!

4 kommentarer:

Den tenksomme Vraslosken sa...

Tss. Sexfestene i Skien er temmelig kjedelige, om man ser bort fra hva Rune Rudberg steller i stand.

Grillski sa...

Og dette vet du fordi du nesten er fra Skien? Man må nesten bare beundre Rune Rudberg. Han er ekkel som få, men likevel drar han damer som bare rakkern. Det sier kanskje mer om damene enn om Rune?!?

Polarprinsessa sa...

Den der boka fekk æ løst tel å lese, gitt :)

Grillski sa...

He he. Kanskje æ skal kontakte forlaget å be om et leseeksemplar? Sjekk og ut titlene til "Forlaget Indre Ledelse". De har mye bra om "Mirakelet Diana" (om Prinsesse Diana), kornsirkler osv.