18 mars 2007

Den ultimate fyllesykmaten


Herr Tommy var på byen i går og som hør og bør lagde drømmekjæresten (meg) frokost til slarken. Etter å har gaflet i seg tre rekesmørbrød (om du ser nøye etter skimter du kanskje et par nedlessa egg under rekene en plass) og Cola kunne Tommy bekrefte at dette var den ultimate fyllesykfrokosten. Ville bare bringe denne informasjonen videre om dere lurte på hva dere skulle ha til frokost. Og reken var ferske altså, jeg pilla de selv!

13 kommentarer:

s8n sa...

ÆÆssjjj!! Jeg blir fyllesyk av å se det der. Reker... likspisende uting...grøss...

Grillski sa...

Ja for det er ekstremt mange lik som skvulper rundt i havet som rekene har å kose seg med. Så om jeg spiser reker er jeg altså nekrofil?

Nekrogrillski

Anonym sa...

hmm..hvis man er nekrofil så blir man vel seksuelt opphisset av lik, så det gjør deg vel heller til kannibal. Denne diskusjonen kan fort bli stygg merker jeg :o

Grillski sa...

Veit du det slo mæ plutselig. Det va kannibal som va det rette ordet. Herregud, koffor æ begynne å blande inn nekrofili e jo temmelig forstyrranes. Freudian slip?

s8n sa...

he he he, der har du det! Eller kanskje du rett og slett har spist for mange rekesmørbrød ;) Sorry, mandager får fram det verste i meg..... Men nekrogrillski var et sinnsykt bra black metal navn!!!!!!

Grillski sa...

He he he.. Du har så rett, Nekrogrillski, live from hell!

Den tenksomme Vraslosken sa...

Steike.

Du burde ta med deg slarken, flytte til West Midlands og starte All day breakfast-sjappe. Den kommer til aa gaa som ei kule.

Den tenksomme Vraslosken sa...

Og forresten, jeg saa nettopp en Kill Buljo-teaser paa vg.no.

Vet ikke om jeg skal le eller graate, saa jeg gjoer en mellomting.

It ain`t pretty.

Grillski sa...

Jeg har ikke sett filmen enda, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sannsynligvis til å (hm, hvordan kan jeg si dette på en fin måte?) ikke like den. Men det er sikkert et stort marked for tisselurhumor der ute. Men det er et kanon tiltak da! Det skal de ha. God distriktspolitikk.

Den tenksomme Vraslosken sa...

Det ville vaert god distriktspolitkikk om Nikolaj Frobenius hadde gitt stoette til et serioest prosjekt - ikke ung Banana Airlines-humor!

Og dette maa du og alle andre fans av populaerkultur se: Jeg jobba nylig ei uke i The Daily Star Sunday. En av mine kolleger var denne mannen: http://joemottwatch.blogspot.com/ Dette er hans hatblogg. Han er veldig, veldig stolt.

Grillski sa...

WoW. Var det han selv? Altså en hatblogg om seg selv? Meg ikke forstå. Artig var det læll.

Forresten så fikk ikke Kill B. gjengen noen offentlig støtte, bortsett fra Alta kommune. Hjemmesnekra saker!

Grillski sa...

Okei da, Okei da, så fikk Kill B. gjengen slengt etter seg noen spesidaler i ettertid! Faktasjekkredaksjonen min hadde tatt helg.

Den tenksomme Vraslosken sa...

Nei, hatbloggen er laga av noen som virkelig ikke liker JOE MOTT.

Mott har en fast spalte i Daily Star, som heter JOE MOTT`S HOT, der han skriver ondinna sladder og annen shaite. The tosser is full of himself - and full of NOTHING.

MOTT AINT HOT, HE`S A TWAT! er vel hele budskapet til personen som har starta bloggen. Jeg synes uansett at det var artig. Jeg ble ikke mere fan av tabloider etter aa ha kikka paa det lille universet.