22 januar 2006

G.U.F.F. (Grillskis ursløye filmfestival)

Når andre (les samboer pluss alle andre jeg kjenner) befinner på TIFF, må man ta spaden(?) i egne hender og spa (hi hi) opp sin egen filmfestival. På G.U.F.F. trenger man ikke noe dagspass, bare godt humør og varm kakao på termos. For at min kjære skulle bli med meg til Alta lovde jeg at jeg skulle betale Canal +. Jeg bor nemlig sammen med en mann som er lidenskapelig (it's a fine line between lidenskapelig og fanatisk) opptatt av fotball.

Selv om jeg hater den sedvanelige fotballbrølinga opptil flere ganger i uka, må jeg likevel innrømme at Canal + har sine fordeler: masse film!

Dagens program i G.U.F.F. består av:
1. "Dagboken" (cheezy romantikk om noen som aldri glemmer sin første kjærlighet. Ekte Oprah kvalitet over denne tror jeg).
2. "The Dreamers" (den gamle nøffer'n Bertolucci har laget en småpervers utradisjonell lovestory som involverer et fransk søskenpar og en amerikansk student. Tror dette er en elsker eller hater film).
3) "Coffee & Sigarettes" (indiehelten Jim Jarmusch er tilbake. Enda en film som jeg aldri fikk sett på kino).

Narve herjer fortsatt ute og i tillegg til den helvettes vinden har vi nå en dæsj tett snykov. Jeg har skalket lukene og skal i dette øyeblikket skride inn i filmens vidunderlige verden. Herre bi bra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Apropos fotball: Den legendariske Bill Shankley sa en gang: "A football side is a bit like a piano. It takes eight men to carry it, and three to play."

Hvorfor jeg skriver dette?

Fotball er mere enn what meets the eye, nemlig.

Grillski sa...

Ja jo, jeg spilte nemlig fotball før i tiden. Mitt motto er at det er artigere å spille fotball enn å se på fotball. I disse dager velger jeg å avstå fra begge delene! Jeg var til og med på en fotballkamp på Lerkendal for en stund tilbake. Jeg innrømmer at jeg ble litt revet med. Kanskje det bor en hooligan i meg?

Den tenksomme Vraslosken sa...

Gi faen i fotballpreiket og sjekk heller ut min raffe nye blogg, Grillski!