17 mars 2006

Bossekop tombola

Takk Jesus, Gud, Allah, Buddha, Senjatrollet (strek over det som ikke passer) for at det endelig er fredag igjen. Etter at jeg har blitt en fulltidsjobber, er fredag blitt min nye helligdag.

Hjemme på Bossekop venter årets første Bossekop marked. Det er ei salig blanding av russisk stæsj (gjerne i "gull" , rødt eller andre friske fargekombinasjoner), samisk stæsj (komaga, tova ting, rein i diverse utgaver), indianer stæsj (tradisjonelle søramerikanske band t-skjorter) og anna stæsj. Blei litt intenst forrige gang det var marked før jul, da moteshowet foregikk rett under stuevinduet vårt med tilhørende jambalyamusikk på full guffe.

For å være helt ærlig skjer det ikke mye spennende på Bossekop til vanlig, vi tar i mot all æksjn vi kan få!

God helg!

2 kommentarer:

Den tenksomme Vraslosken sa...

Bossekop tombola ser trivelig ut.

Var russerne fulle? Det bor endel russere i gata mi, de er som regel heftige og begeistra.

(Jeg har reist litt i Russland, saa jeg generaliserer ikke SAA mye.)

Grillski sa...

De russerne jeg kjenner er ekstremt produktive og målretta individer. En russer som jobber litt hos meg av og til er ekstremt effektiv, har kone og barn, går på master i reiseliv og har to andre jobber i tillegg til denne. De russiske studentene her på skolen virker slik alle sammen. Russiske übermensch. Ellers er jo drita russere på landlov i Tromsø et kjent fenomen.