20 mars 2006

Ikke-røyker skuff

Siden jeg er ekstremt selvopptatt (kanskje enda mer nå når jeg bor i gokk), føler jeg det er på tide med en liten oppdatering fra en ikke-røykers hverdag. Ja jeg er nyfrelst og nikotinfri for første gang på 16 år. Jeg har jammen ta vært en røyker i over halve livet, men nå kjære venner er det SLUTT!

Men (det er alltid et men): jeg er skuffa big time. Jeg hadde sett for meg et helt nytt liv, bedre kondis, vakrere hud, mindre dårlig samvittighet osv. Alle røykere der ute: alt er bare juks og bedrag! Man blir ikke en bedre person av å være ikke-røyker, tvert i mot vil jeg si. Når jeg får lyst på røyk (det hender ca 100 gang pr. døgn) blir jeg deprimert og sur. Jeg var på studentfest i helga, det gikk så langt at jeg gikk med en utent røyk i munnen i rein desperasjon! Hvilket liv er dette? Er det meningen det skal være sånn resten av livet? Da begynner jeg heller å røyke igjen. Noe jeg vurderer ca hvert tiende minutt.

Hvorfor er alt som er godt farlig?

Nikotin nikotin nikotin nikotin nikotin... Du er så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

4 kommentarer:

Den tenksomme Vraslosken sa...

Last ned noe propoganda fra nettet.

Channel 4 viser for tiden noen grusomme kampanjefilmer som kan faa hvem som helst til aa stumpe.

"Mom, WHY did you smoke? Now that you have lung-cancer I can`t see you anymore!"

"Looking at my daughter, realizing I won`t be there for here, I really wish I never started smoking"

Grillski sa...

Bu hu hu! Jeg er blitt en selvmedlidende eks-røyker som savner sin gode venn. Jeg vet, det er fullstendig patetisk. 7 uker i dag!

Verjen sa...

hei du. 4 år om ei uke:)Alt blir så mye bedre. Sånn i ettertid.
Ingen påskeplaner nordover i år heller, skiturer i jotunheimen antar jeg.
du?

Grillski sa...

Wow! Æ klare dettan, e bare veldig inne i en sørgefase. Æ har tatt mæ fri heile påsken, 10 daga! Blir Tromsø og sikkert Senja tenke æ. Trur ikkje skien mine holder mye lengre, han der bror din som har knekt stavan mine!