26 mars 2006

En kur for alt

For et herlig liv, for en herlig dag. Sola skinner, jeg er frisk og rask etter helgens aktiviteter. Jeg har endelig etter år i smerte funnet kuren for den litt slitsomme fyllesyken. På fredag var jeg ute med jentutten på jobb (lots of lots of gin). Da jeg våknet på lørdag var det som vanlig en ond liten fyr som satt å spilte xylofon bak til høyre i den innskrumpa hjernebarken min. Det som skjer når man drikker er at vesken i kroppen og hjernen bindes opp. Dette betyr at hjernen som ellers skvulper glad og lykkelig rundt, blir en inntørka liten rosin. Klirr klirr. Ok, jeg vet egentlig ikke helt hvordan dette foregår, men det er ca noe sånt. Dr. Grillski.

Da jeg våknet på lørdagsmorgenen var jeg som sagt ikke helt i toppform. Jeg hadde inntatt diagonalen på sofaen da en glad laks ringte og foreslo isfiske. Ja koffor ikkje? Da var det bare å hive seg rundt, smøre matpakke, rote rundt som en gal for å finne uteklær. Svisj var jeg ute i naturen. Jeg sto i fire timer rundt et hull i isen og gikk inn rett inn i zen.

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Det var deilig! Den ensomme kvinnen og hullet i isen. Lille fisk hvor er du? Ja kom, ja kom.

Jeg fikk ingen fisk, men jeg fikk noe så mye mer. Nemlig svaret på alle mine drømmer: en kur for fyllesyke.

Det er ingen kur, det er ingen kur for fyllesyke. Jo det er det.

5 kommentarer:

Polarprinsessa sa...

Fabelaktig! Nå veit jeg hva jeg skal gjøre neste gang hjernen min oppfører seg som en dum og tørr rosin. Kle på meg masse klær, springe ned og kakke et lite hull i isen på Lungegårdsvannet og sitte der og vente på napp. For en utrolig tiltalende tanke :D

En kur som IKKJE fungere, e å drikke olje før utskeielsan på byen. Matolje altså. Jeg har prøvd. Det ble påstått at olja skulle "smøre" meg innvendig, og dermed beskytte meg mot alkoholens onde bakside. Men det virke ikkje.

Grillski sa...

ÆÆÆSSSSSSSSSSSSSSJ! Du Polaria, hvordan kunne du tro at det ville funke?? Hva er verst: å drikke olje eller å være fyllesjuk? Jeg tror jeg hadde valgt fyllesjuken altså.
Men så er jeg ganske pysete da på visse områder i livet. Som å drikke olje.

Polarprinsessa sa...

Det er utrolig ekkelt pga konsistensen. Solsikkeolje tror jeg det var. Det er max et år siden eksperimentet fant sted.Olja sklir så sakte ned i systemet. Husj. Og dette kommer fra ei dama som tar tran hver dag (når jeg husker det).

LINN fra klar himmel sa...

Men du Polarlys, hvis du får fisk i Lungegårdsvannet må du love å ikke spise den. Det tror jeg kan bli langt verre enn allverdens fyllesyke.

Og kjære deg, Grillski. Dette var da virkelig en nachspiel-idé, eller...? Isfiske liksom?

Grillski sa...

Vanligvis ville dette ha vært en tøvete nachspielidé som aldri ville ha blitt noe av. Utrolig nok klarte jeg å spa litt krefter for å gjennomføre dette. Tro meg Linn, det virker! Ja denne byungdommen som aldri er ute i naturen altså.

Grillski (nå urkvinne).