02 april 2006

Wrestlemania


Nå har jeg nettopp brukt en time i selskap med The Pirate, The Legend Killer og The Boogeyman. Hvorfor spør du kanskje? Jo fordi jeg bor sammen med en NERD av dimensjoner. Det er liksom ikke måte på hva en (arbeidsledig) mann kan intressere seg for. I tillegg til film, musikk, boksing, bryting, fotball (sport på et generelt plan), data, dataspill osv er siste tilskudd på denne uendelige rekken av interesser wrestling. For meg som er en selverklært kyniker eksisterer det ikke noe større vås enn wrestling. Voksne menn ikledd noe som ligner mistenkelig på bleiebukser hopper rundt og liksomsloss. Verden vil bedras!

4 kommentarer:

Den tenksomme Vraslosken sa...

Nihilisme og vold gaar altsaa ikke sammen. Humor og vold, derimot!

Wrestling er ganske artig.

Det dramaturgiske hoeydepunktet er naar wrestlerne kommer ut i arenaen, mens kameraene fanger klin gale amerikanske fans og damer med lite klaer.

Og truslene de slenger mot hverandre... Hehe, de klarer nesten aldri aa holde seg til manus, de stammer og sliter med lange setninger.

Det er jo fantastisk underholdning!

Grillski sa...

WHAT????????? Jeg tror wrestling virkelig må være en gutteting, fordi jeg får rett og slett vondt i hodet. Ok, jeg innrømmer at dynamikken mellom Boogeyman og Brooker T er på topp, da ler jeg litt. Inne i meg.

LINN fra klar himmel sa...

Jeg har alltid lurt på hvordan det går til når de avtaler hvem som skal vinne.

Og for øvrig: Da jeg var liten (mindre), kjørte de Wrestling på Super Cannel (vi hadde den og Sky). Helten der het "Jake the snake", og han hadde da altså med seg en forferdelig lang og diger (tjukk) slange i wrestle-ringen. Og når han vant (hvorfor gjorde han alltid det?), så måtte taperen ligge der mens slangen krøp over ham.

Det blir jo nesten som et kinderegg. Wrestling og slange i ett, liksom. Får menn kose seg med en øl foran TV-skjermen også, så er de der - helt og holdent. Halleluja!

Grillski sa...

Storyen i wrestlingland er mye bedre enn selve wrestlingen. Såpeopera for menn.

Siden wrestling bare er et spill, har jeg skjønt at det "selskapet" som bestemmer hvem som skal vinne kampene, etter hvem de vil markedsføre; "flavour of the month".