25 mars 2006

Nedsatt oppførsel

Jeg har endelig skjønt hvordan jeg skal bli millionær! Som alle vet blir man lykkeligere av penger, og helst mye av dem. I disse ikke-røyk tider kom jeg til å tenke på hvordan jeg faktisk startet å røyke. Dette er sjokkerende, så hold dere fast! En LÆRER i det norske skolevesenet ga meg min første røyk. Enn det. Enn det.

Da jeg gikk på ungdomskolen kom det en ung og fager jente på 19 år opp til oss i nord for å lære de ville barna i gokk alfabetet. På den tiden jeg gikk i grunnskolen var det ikke så nøye om lærerne hadde utdannelse eller ikke, videregående fikk duge. Denne læreren forandret seg drastisk gjennom skoleåret. Fra å spille fotball og synge i kor, skinna hun seg og gikk med "nei til riving av blitz" t-skjorte. Ok ok, til saken!

Jeg og denne læreren var med i samme politiske ungdomsorganisasjon og var ofte i Tromsø sammen på helgesamlinger. En kveld da vi var ute på byen (med falsk leg) begynte hun å by meg på røyk. Siden jeg alltid skulle tøffe meg, knakk jeg som et strå og tok meg en røyk. Og fra der og utover var løpet kjørt.

Så hei STATEN, jeg vil ha penger. Dere har kontonummeret mitt ikke sant?

2 kommentarer:

LINN fra klar himmel sa...

Hadde du norsklærer på 19 år??

Er du klar over hvor dumme 19-åringer er?

De melder seg på Idol og alt mulig altså!

Grillski sa...

Hun var ikke min norsklærer (takk og pris, selv om det kunne forklart endel av mine grove skrivefeil (som jeg gang på gang velger å ignorere)), men lærer i det norske skolevesenet. Derimot hadde hun klassen under meg i tysk. De kunne INGENTING tysk da de begynte på videregående, fordi de hadde spilt kort i to år. En annen lærer vi hadde i litt diverse fag (som også var 19 år) sa til en av mine medelever "...., du e jo heilt vakumklina i hjernen". Selv om han hadde så rett så rett, er det kanskje ikke lov å si slikt til elevene sine.