05 mai 2006

Vårslapp vs. våryr

Ahhhhhhhhhhh. Hva er det som skjer? 16 grader i Finnmark 5. mai? Det her må være juks. Altaværingene forteller meg at jeg bare skal forberede meg på snø igjen. ALDRI! Aldri sier jeg. Ikke før til neste vinter. Kanskje.

Tegn på vårslapphet:
-jeg synes det er et ORK å skrive i blogg

Tegn på våryrhet:
-dro en spontan tur til Karasjok (20 mil fra Alta) 1. mai. Alt var selvsagt stengt, men jeg fikk se sametinget (fantastisk bygg) fra utsiden, x antall rein, Sapmi Park (samenes temapark, litt som sånn Disneyland eller Dollywood) og det minste huset jeg noensinne har sett. Huset var like stort som senga mi. Grillski the giant.

Det nærmer seg sommer og planene for sommeren kan avsløres nå:
Kjøre bil sørover. Jeg som klager hele tida på bilkjøring har altså frivillig bestemt meg for å kjøre fram og tilbake til Trondheim. Pluss Tromsø og Nordnorge på et generelt grunnlag.

Jeg lover å komme tilbake med noe supervittig og mer innsiktsfullt seinere, akkurat nå velger jeg å spare på kruttet.

4 kommentarer:

Knut (s8n) sa...

Hva med Oslo i sommer da?!?!?!?!

Grillski sa...

Du skjønne at når man først har kommet seg til Trondheim, kan man like gjerne ta seg en tur til Oslo også! Hadde vært svinaktig bra med en Oslotur og. Selv om jeg ALDRI blir å tørre å kjøre bil i Oslo. ALDRI. Nå, og ellers? Trur æ må plinge på dæ en dag å høre nytt. PS: Thomas var på jobbintervju i går! Håpe håpe håpe... Hils PA!

Grillski sa...

PS: veldig kreativt med s8n! Hi hi din luring!

Knut (s8) sa...

Dere er ihvertfall veldig velkommen! Vi får ringes og/eller MSn'es. Våren kom til Oslo igår:) Blir kanskje pils i parken etterpå. aaahhh... Hils T, får håpe det går bra!